Hopp til innhold

Frakt og retur

Frakt

Vår ambisjon er å levere produktene til deg så raskt som mulig, fra 1-4 dager, litt avhengig av hvor du bor. Per i dag tilbyr vi kun levering til adresser i Norge. Vi leverer ikke til Svalbard. Straks ordren forlater lageret vårt sender vi deg en e-post med et sporingsnummer.

Du må hente pakken innen 7 dager fra den har ankommet ditt utleveringssted, hvis ikke blir den automatisk returnert til oss.

Vi anbefaler å laste ned og logge inn i PostNord sin app for å få kontinuerlig oppdatert informasjon om hvor din pakke befinner seg, og for å kunne utsette hentedato om ønskelig.

Retur

Hvis du ombestemmer deg, kan du returnere det ubrukte produktet innen 14 dager (fra leveringsdato) og få full refusjon. Returfrakt betaler du selv. Produktene kan kun returneres til tursalg.no og kan ikke byttes til en annen størrelse eller produkt. Du må legge inn en ny bestilling.14-dagers åpent kjøp
Produktet du returnerer må være ubrukt og i sin originale tilstand med alle merkelapper på. Varene kjøpt i nettbutikk kan ikke returneres i butikk eller andre steder. Vi vil håndtere returen din så raskt som mulig. Returen din vil bli sjekket når den ankommer vårt varelager. Refundering skjer når returen er godkjent.


Hvordan returnere?

  • Legg de ubrukte produktene i passende emballasje, og forsikre deg om at alle merkelapper fortsatt er på.
  • Skriv ut bestillingsbekreftelsen, kryss av for de varene du returnerer, og legg arket i pakken sammen med varene.
  • Forsegl pakken så den er godt lukket og sikret.
  • Bruk gjerne https://my.postnord.no/return/ (velg "returner uten returkode).
  • Send den til tursalg.no
    Adresse: Brav AS, Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer, Norge
  • Vi anbefaler at du sender den med sporing


Reklamasjon

Vi vil ikke dekke kostnader direkte knyttet til returer av et produkt med mindre returen er grunnet en feil på vår side. Om det er tilfelle, kontakt oss på [email protected] som vil gi deg fraktetikett som vil dekke kostnadene knyttet til returen av produktene.